O nama

Image module

Body Fit Line d.o.o. osnovan je 2013 godine sa sjedištem u Sarajevu, dok je dvije godine kasnije otvoreno još jedno predstavništvo u Mostaru.

Misija i vizija Body Fit Line d.o.o. je uvoz i distribucija prirodnih proizvoda na prostoru BiH koji osobama koje imaju problem sa viškom kilograma pomažu na putu da ih izgube, te poboljšaju opšte zdravstveno stanje. Briga o korisnicima proizvoda se nastavlja u komunikaciji putem društvenih mreža, kao i u direktnom kontaktu, te na taj način gradimo ono što je najvažnije, a to je uzajamno povjerenje i poštovanje.

Na području BiH smo prvobitno plasirali proizvode koji dolaze iz Slim Line Cluba International iz Skoplja. Osim proizvoda za mršavljenje, u ponudi i pod oznakom SLC našli su se i proizvodi za njegu tijela.

Rastom i razvojem firme na području naše zemlje, dostigli smo stepen zrelosti kada smo odlučili raditi direktni uvoz proizvoda, kao i proizvodnju pod imenom Body Fit Line.

U 2018. ulazimo na tržište sa novom marketinškom idejom o potpunoj promjeni brenda,
imena i zaštitnog lika u: “Body – držim liniju”.

Nadamo se da ćemo i u budućnosti zadržati vaše povjerenje, koje ćemo nastaviti graditi kroz brigu o vama, nudeći samo provjerene i najkvalitetnije proizvode. Vaš uspjeh, dobro zdravljei zadovoljstvo postignutim rezultatima je naš krajnji cilj.

Odluka je ključ uspjeha!