RAIN SOUL, CORE I RED

Tajna Rain proizvoda nisu samo sjemenke, nego način na koji se oslobađa potencijal i hranjive sastojci unutar svake od njih. Primjenom jedinstvenog procesa hladnog prešanja pažljivo se dobijaju i čuvaju životni i ljekoviti hranjivi sastojci svake sjemenke.

 

Kategorija:

Opis

SOUL:

Obnavlja organizam. Rain Soul je dodatak prehrani zasnovan isključivo na sjemenu, koji je uveliko izazvao pažnju na dosadašnjem tržištu prehranom bogatom vitaminima i antioksidansima. Sjemenke crnog kima, sjemenke grožđa chardonnay, sjemenke crne maline i D-riboza su veoma korisni i bogati nutrijentima, ali kada se kombinuju, njihova je učinkovitost višestruko uvećana. Upoznajte najmoćniji antioksidant, usporivač starenja, te najmoćniji protuupalni proizvod na tržištu.

CORE:
Pročišćava organizam.

Rain Core je dodatak prehrani Rain Internationala koji  sadrži visokokvalitetne, koncentrisane nutrijente iz najboljih zelenih biljaka na našoj planeti kombinovanih s energetskom vrijednošću sjemenki.

 

 

BEND
Ponovno otkrivena pokretljivost.

Cilj je bio stvoriti dodatak za zglobove koji prirodno podržava način na koji se krećete i saginjete. Ono što smo dobili nadmašilo je očekivanja: Oko 30 ml vrlo koncentrisanih hranjivih tvari, izrađeno da vas održava mladima. Izrađeno da vas održava u pokretu.